Sedința de terapie

Practicianul are rolul de a descoperii emoțiile pacientului, care trece prin perioade dificile și obositoare.

Terapia Bach este creată pentru auto-ajutorare. Rolul practicianului Bach este de a încuraja pacienții să afle cât mai multe despre această terapie, astfel pacientul participând la propria sa vindecare.

În urma consultului, practicianul determină cea mai bună combinație de remedii care se potrivește cu personalitatea dvs. unică. Deoarece fiecare din noi reacționăm diferit la stimuli similari, consultația este foarte importantă pentru a stabili combinația unică de remedii pentru dvs. O combinație de remedii alcătuită pentru dvs. este foarte probabil să nu se potrivească pentru o altă persoană care suferă de aceleași simtome. Combinația remediilor este unică pentru fiecare persoană.

Terapia Bach se concentrează asupra emoțiilor umane și se aplică oricând și oricât de des este necesar. În cazuri acute, este posibil să fie nevoie de o singură doză, dar pentru o problemă emoțională gravă, cronică, se pot lua doze pe o perioadă nedefinită. Un tratament durează 3 săptămâni. În urma evaluării, se poate prelungi sau se pot schimba remediile.

Close Menu